Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
TM6 TM5 TM31

Lentil, Red Pepper and Harissa Soup

4.6 (65 valutazioni )

Ingredienti

  • 150 g red onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 150 g carrots, cut in pieces
  • 120 g swede, cut in pieces
  • 300 g red peppers, cut in pieces
  • 30 g olive oil, plus extra for serving
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 Tbsp harissa paste
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 180 g red split lentils, rinsed
  • 900 g vegetable stock

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
842 kJ / 201 kcal
Proteine
8.7 g
Carboidrati
26.7 g
Grassi
6.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative