Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.0 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    o 10 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp sugar
    o barley malt extract
  • 500 g strong white bread flour
  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 1 - 2 pinches fine sea salt, for sprinkling, to taste
  • 250 g potatoes, peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
  • 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2719 kJ / 650 kcal
Proteine
19.3 g
Carboidrati
106.5 g
Grassi
19.3 g
Fibre
5.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative