Dispositivi & Accessori
Chili non Carne
Prep. 20min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves1 - 2
-
onion (approx. 70 g), cut into halves1
-
tofu plain, drained200 g
-
olive oil30 g
-
dark soy sauce25 g
-
waxy potatoes diced (approx. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée70 g
-
salt2 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
red peppers diced (approx. 2 cm)250 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids (vegan), broken into pieces20 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)255 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
21 g
Calorie
1785 kJ /
426 kcal
Grassi
14 g
Fibre
13.4 g
Carboidrati
47 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vibrant Vegan
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Seitan Pie
2h 10min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Vegan bean burger
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Tofu stew
30min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Seitan Chilli
25min
Soy bolognese
40min
Vegetable pasta sauce
40min