Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Duck confit
- 4 duck marylands (approx. 1 kg)
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp salt
- 4 garlic cloves, crushed
- 4 fresh bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 500 g duck fat
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2000 g water
Lentil salad
- 4 raw baby beetroots, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves, crushed
- 2 tbsp balsamic vinegar
- 1 tbsp olive oil
- 3 sprigs fresh thyme
- ground black pepper, to season
- salt, to season
- 200 g puy lentils
- 4 whole cloves
- 1 brown onion
- 1 fresh bay leaf
- 1000 g water
- 30 g Chicken stock paste (see Tips)
- ½ red onion, cut into small cubes (5 mm)
- 1 celery stalk, cut into small cubes (5 mm)
- 2 oranges, segmented and cut into slices (5 mm)
Orange vinaigrette
- 2 tsp honey
- 40 g freshly squeezed orange juice
- 100 g grapeseed oil
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 30 g frisee lettuce, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 6408 kJ / 1525.7 kcal
- Proteine
- 47.3 g
- Carboidrati
- 42.5 g
- Grassi
- 128.6 g
- Grassi saturi
- 34 g
- Fibre
- 13.7 g
- Sodio
- 2648.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pâtè with Riesling
3h
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Fish soup
40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Caesar salad dressing
10min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min