Dispositivi & Accessori
Beetroot and Kale Pizza
Prep. 15min
Totale 2h
4 portions
Ingredienti
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
33 g
Calorie
3590 kJ /
858 kcal
Grassi
46 g
Carboidrati
77 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Modern Vegetarian
60 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Orange and Coconut Squares
35min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35min
Lentil loaf
1h 55min
Chickpea Pancakes
20min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min