Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteine
- 36.2 g
- Carboidrati
- 9 g
- Grassi
- 14.4 g
- Grassi saturi
- 8.4 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodio
- 618.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 min
Beef "Burgundy"
40 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
All-in-one 'roast' beef
1hod. 30min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Chicken cacciatore
50 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Chicken and mushroom lasagne
1u. 55min