Dispositivi & Accessori
Tandoori paste
Prep. 5min
Totale 5min
620 g
Ingredienti
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black cardamom pods6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic cloves or garlic paste (see Tips)120 g
-
piece fresh ginger cut into 2 - 3 cm pieces or ginger paste (see Tips)80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 620 g
Sodio
5053.5 mg
Proteine
19.28 g
Calorie
12118 kJ /
2885 kcal
Grassi
249.97 g
Fibre
52.08 g
Grassi saturi
38.5 g
Carboidrati
129.44 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Chicken tikka masala
1h 10min
Tandoori chicken
45min
Roti
2h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min