Dispositivi & Accessori
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Prep. 10min
Totale 55min
8 portions
Ingredienti
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
672.9 mg
Proteine
14.7 g
Calorie
770 kJ /
183.3 kcal
Grassi
10.4 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
6.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Mediterranean carrot fritters
1h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Pumpkin tart
2h 15min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h