Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Proteine
- 29.5 g
- Carboidrati
- 24.2 g
- Grassi
- 23 g
- Fibre
- 7.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Silky sweet potato mash
25 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 min
Kid-friendly butter chicken
35min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Quick porridge
10 min
Tuna mornay
45 min