Dispositivi & Accessori
Coconut rice pudding with fresh mango
Prep. 10min
Totale 25min
8 portions
Ingredienti
-
Arborio rice200 g
-
water950 g
-
coconut milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
-
honey100 g
-
eggs beaten2
-
mango flesh only, cut into thin slices1
-
shredded coconut toasted, for decorating
-
fresh mint leaves, for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
61.6 mg
Proteine
5.1 g
Calorie
1527.3 kJ /
363.6 kcal
Grassi
22.4 g
Fibre
1.7 g
Grassi saturi
17.1 g
Carboidrati
36 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Eat Well
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Breakfast bars
40min
Beetroot salad
10min
Porridge
15min
Potato cakes
45min
Mediterranean carrot fritters
1h
Wakame gomasio
20min
Quick blueberry ice cream
5min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Rice salad
1h
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Avocado coconut ice cream
12h 10min