Miso Soup, Sake Seafood with Rice
TM5 TM6

Miso Soup, Sake Seafood with Rice

4.8 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 1440 g water
  • 300 g short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
  • 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
  • 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
  • 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (opzionale)
  • 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)
  • 300 g fresh clams, shells scrubbed
    o 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 250 g raw squid rings
  • 75 g Japanese soy sauce (see tip)
  • 60 g sake
    o 60 g rice wine
  • 1 tsp salt
  • 2 tsp light sesame oil
  • 80 g miso paste (see tip)
  • 5 pinches wakame flakes, dried
  • 200 g silken tofu, cubed (1.5 cm) (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2015 kJ / 478 kcal
Proteine
30 g
Carboidrati
71 g
Grassi
7 g
Fibre
1.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative