Versioni compatibili
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 1 - 2 carrots
- 1 courgette
- 400 g water, plus extra for soup
- 2 tsp salt
- 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
o 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) -
20
g butter (opzionale)
o 1 Tbsp cream (opzionale)
Sauce
-
50
g crème fraîche
o 50 g cream, min. 30% fat - 1 Tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 1973 kJ / 473 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 20 g
- Grassi
- 29 g
- Fibre
- 5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nessuna valutazione
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25 min
Berry mousse
4h 50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h