Curried couscous, carrot and chickpea salad
TM6 TM5 TM31

Curried couscous, carrot and chickpea salad

4.1 (131 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g couscous
  • 40 g olive oil
  • boiling water
  • 3 - 4 cm piece fresh ginger, cut into pieces
  • 30 g red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces
  • 120 g carrot, cut into pieces
  • ½ green capsicum, cut into pieces (3-4 cm)
  • 50 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
  • 50 g raisins
  • 50 g raw cashews
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 1 tbsp curry powder
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1414.7 kJ / 336.8 kcal
Proteine
10.1 g
Carboidrati
43.6 g
Grassi
12 g
Grassi saturi
1.9 g
Fibre
6.7 g
Sodio
122.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative