Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 oz olive oil
- 4 oz yellow onion, quartered (approx. ½ medium onion)
- 3 oz red bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 3 oz green bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 2 oz carrot, cut into pieces (approx. 1 medium carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- ½ oz jalapeño pepper, stem and seeds removed (approx. ½ medium jalapeño)
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
-
11 ½
oz water
o 11 ½ oz vegetable stock - 8 oz canned tomato sauce (approx. 1 can)
- 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 15 oz canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned garbanzo beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned great northern beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 4 oz zucchini, diced (approx. ¼ in.)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2775.8 kJ / 663.4 kcal
- Proteine
- 37.2 g
- Carboidrati
- 108.1 g
- Grassi
- 10.4 g
- Grassi saturi
- 1.4 g
- Fibre
- 34 g
- Sodio
- 1073.8 mg
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