![Greek Vegetables Greek Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15390339-F750-4441-9432-E0CCBFEF2877/Derivates/c4a5af61-608a-4cee-9a95-787e7eda413b.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
o 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 22 g
- Grassi
- 23 g
- Fibre
- 6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min.
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Indian Vegetable Curry
50min
Barley and Tomato Salad
45min
White Fish Salad
35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Funky Roasted Veggies
45min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min