![Cauliflower Artichoke Cheese Bake Cauliflower Artichoke Cheese Bake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b45c33a4903a09f601b549f924f55cf/Derivates/7f26187b147bafa4ca896894b85f45dcc5cd3b43.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
o 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Proteine
- 23.8 g
- Carboidrati
- 56.4 g
- Grassi
- 31 g
- Grassi saturi
- 10.7 g
- Fibre
- 14 g
- Sodio
- 1391.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Vegetarian Chili
50min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min