Dispositivi & Accessori
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Prep. 10min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
525 mg
Proteine
11 g
Calorie
1322 kJ /
316 kcal
Grassi
26 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
7 g
Carboidrati
15 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Southwest Quinoa
40min
Greek Rice
1h 20min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Cauliflower Steaks
45min
Creamy Broccoli Salad
10min
Mediterranean Chicken
35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min