Dispositivi & Accessori
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Prep. 10min
Totale 1h 5min
6 portions
Ingredienti
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
551.3 mg
Proteine
9.4 g
Calorie
952.4 kJ /
227.6 kcal
Grassi
12.9 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
3.5 g
Carboidrati
21 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Veggie Table
51 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Lentil Salad
35min
Chopped Asian Salad
20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Southwest Quinoa
40min
Cauliflower Steaks
45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min