Funky Roasted Veggies
TM6 TM5

Funky Roasted Veggies

4.2 (20 valutazioni )

Ingredienti

  • 24 oz turnips, peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)
  • 10 oz Brussels sprouts, halved
  • 1 head of cauliflower, 24 oz (med. size), cut into bite-size florets
  • ¾ tsp ground cumin
  • ¾ tsp smoked paprika
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp kosher salt, to taste
  • 2 oz avocado oil
    o 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 tbsp fresh mint, chopped
  • 2 tbsp chopped pecans
  • 1 tbsp chopped fresh parsley
  • 1 lemon, zest only

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1059 kJ / 253 kcal
Proteine
12 g
Carboidrati
15 g
Grassi
17 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
5 g
Sodio
369 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative