Fish tagine with tahini
TM5 TM6

Fish tagine with tahini

4.0 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g onions, cut into quarters
  • 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
  • 5 - 7 tsp salt
  • 100 g lemon juice, freshly squeezed
  • 300 g onions, cut into halves
  • 90 g sunflower oil
  • 700 g water
  • ½ tsp ground cumin
  • 180 g tahini paste
  • 1 tbsp vinegar
  • 200 g bitter orange juice (see tip)
  • toasted pine nuts, to garnish
  • fresh parsley leaves, chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
4000 kJ / 956 kcal
Proteine
64 g
Carboidrati
13.9 g
Grassi
71.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative