Dispositivi & Accessori
Thai Steamed Fish With Lime
Prep. 5min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
22.1 g
Calorie
502 kJ /
120 kcal
Grassi
1.1 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Kitchen Meastro
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Spicy Asian
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Steamed Fish
45min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Tom Yum Goong
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Nasi Lemak
45min
Chicken Porridge
35min