Dispositivi & Accessori
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Prep. 10min
Totale 11h 10min
8 portions
Ingredienti
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
0.5 g
Calorie
186.8 kJ /
44.6 kcal
Grassi
2.1 g
Carboidrati
5.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Lemon Posset
2h 40min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Peach Melba
35min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15min
Summer Fruits Parcel
20min
Ginger Sparkler
40min
Tartare Sauce
10min