Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Proteine
- 69.8 g
- Carboidrati
- 54.8 g
- Grassi
- 72.9 g
- Grassi saturi
- 18.4 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodio
- 601.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef "Burgundy"
40 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Meatloaf with red sauce
1u. 15min
Chicken and warm potato salad
55min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Stir-fry beef bowl
35 min