Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Proteine
- 35.8 g
- Carboidrati
- 67.6 g
- Grassi
- 57.1 g
- Grassi saturi
- 9.4 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1541.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Coconut turmeric fish curry
40min