Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- oil, for greasing, plus extra for drizzling
- ½ Kent pumpkin, cut into wedges (2.5 cm thickness)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 4 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sumac
- 2 tsp ground coriander
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 500 g diced lamb (see Tips)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 100 g tzatziki dip (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1343.8 kJ / 320 kcal
- Proteine
- 25.9 g
- Carboidrati
- 17.3 g
- Grassi
- 15 g
- Grassi saturi
- 3.4 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodio
- 320.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Harissa lamb with green couscous
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Layered lamb curry
1h
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Spiced lamb pie
40min