Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Lemon feta
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 200 g Danish feta, cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 pinch ground black pepper
Beef
- 5 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground paprika
- 2 tbsp ground turmeric
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp salt, to taste
- 50 g tomato paste
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1000 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3095.2 kJ / 736.8 kcal
- Proteine
- 67.8 g
- Carboidrati
- 17.2 g
- Grassi
- 43 g
- Grassi saturi
- 11.6 g
- Fibre
- 7.6 g
- Sodio
- 864.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mexican chicken stew
40 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Beef ragu
1h 25min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Easy satay chicken
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chorizo and chicken pasta
50min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min