Dispositivi & Accessori
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Prep. 1h 15min
Totale 1h 50min
6 portions
Ingredienti
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
fresh spinach leaves, defrosted, drainedfrozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
23.9 g
Calorie
1925 kJ /
459 kcal
Grassi
20.4 g
Carboidrati
38 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Kitchen
62 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Banoffee Brazilian Pavé
1h 25min
Cranberry Macadamia Granola Bar
1h 30min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Multivitamin Vegetable Shots
10min
Caramelised White Chocolate Bark
18h
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Avocado Mayonnaise
10min
Kiwi and Ginger Smoothie
10min
German Bread
4h 15min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Bacon and Herb Gravy
1h 15min