Versioni compatibili
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt, divided
- 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
o 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika
-
1
tbsp butter
o 1 tbsp fresh cream
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
o 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
- 1 egg yolk, from large egg
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Proteine
- 37 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 16 g
- Fibre
- 6.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Keine Bewertungen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Boston Clam Chowder
55min
Confetti Rice
45min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1h 35 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35 min
Berry foam
10min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 Std. 5 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min