Beetroot risotto
TM6 TM5

Beetroot risotto

3.7 (71 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
  • 150 g red onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 20 g balsamic vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • goats cheese, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1531.5 kJ / 364.6 kcal
Proteine
9.8 g
Carboidrati
68.1 g
Grassi
3.3 g
Grassi saturi
2.1 g
Fibre
5.5 g
Sodio
140.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative