Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteine
- 29.2 g
- Carboidrati
- 43.6 g
- Grassi
- 16.6 g
- Fibre
- 16.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Curried carrot and ginger soup
40 min
Carrot and coriander soup
30 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Asparagus risotto
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Broccoli soup with sage oil
30 min