Dispositivi & Accessori
Vegie crackers
Prep. 10min
Totale 12h 10min
4 portions
Ingredienti
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
7.1 g
Calorie
667.8 kJ /
159 kcal
Grassi
9.8 g
Fibre
8.8 g
Carboidrati
8.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant to Plate
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Hemp milk
5min
Parfait with passionfruit cream
3h 10min
Nutty matcha balls
40min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Coconut milk
5min
Turmeric latte
25min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Golden latte
10min
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10min
Vanilla wet chai
15min