Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Valori nutritivi
- per 1 slice
- Calorie
- 1398 kJ / 333 kcal
- Proteine
- 14 g
- Carboidrati
- 39 g
- Grassi
- 12 g
Nelle collection
Ricette alternative
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Pineapple Parcels
1h
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min