Dispositivi & Accessori
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Prep. 20min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
660.2 mg
Proteine
16.7 g
Calorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Grassi
43.5 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
13.6 g
Carboidrati
16.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slicing and Grating (TM5)
44 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
4h 15min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Grisons Barley Soup
55min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Spicy Beef with Red Peppers
30min