Pork ribs with black bean sauce
TM6 TM5 TM31

Pork ribs with black bean sauce

4.3 (20 valutazioni )

Ingredienti

  • 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
  • 800 g water, plus extra for boiling
  • 3 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
  • 1 tbsp potato starch
  • ½ tsp white sugar
  • ¼ tsp ground white pepper
  • ¼ tsp salt
  • 2 tbsp Chinese black bean sauce
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp rice wine vinegar
  • 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3124.2 kJ / 743.9 kcal
Proteine
89.4 g
Carboidrati
15.9 g
Grassi
35.3 g
Grassi saturi
13.4 g
Fibre
3.4 g
Sodio
2727.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative