Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
TM6 TM5 TM31

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

4.8 (77 valutazioni )

Ingredienti

  • 10 g garlic cloves
  • 100 g shallots
  • 30 g fresh ginger, cut in slices
  • 1000 g pork belly, with skin, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g dried black fungi, soaked to soften
  • 30 g light soy sauce
  • 20 g dark soy sauce
  • 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g lump sugar
  • 70 g fermented bean curd (nam yee), with gravy
  • 250 g water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1527 kJ / 365 kcal
Proteine
29 g
Carboidrati
8 g
Grassi
24 g
Fibre
3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative