Dispositivi & Accessori
Pea and garden mint fritters
Prep. 25min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
7.9 g
Calorie
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Grassi
19.4 g
Fibre
6.6 g
Carboidrati
14.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant to Plate
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Soba noodle and tofu salad
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Green goddess pizza
1h 30min
Falafel with beetroot hommus
20min