Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Dressing
- 1 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sumac, plus extra to serve
- 1 tsp ground cumin
Salad
- 9 sprigs fresh mint, leaves only
- 9 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 145 g red onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 fennel bulb, trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 2 Lebanese cucumbers, cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 200 g tomatoes, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 tbsp white sesame seeds, toasted, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 718 kJ / 170.8 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 12.3 g
- Grassi
- 9.3 g
- Grassi saturi
- 1.3 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 238.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1j
Miso dressing
5 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Colourful quinoa salad
40 min
Guacamole
10 min
Broccoli salad
10 min
Japanese-style dressing
5 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Lemon and caper aioli
15min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1j
Miso coleslaw
20 min
Hommus
15min