Thermomix® Copri Lame necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Thermomix® Copri Lame. Ulteriori informazioni

Tex-mex vegetable stew
TM6 TM5

Tex-mex vegetable stew

3.4 (45 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 red onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded if preferred
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 2 tsp paprika
  • 1 capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
  • 150 g eggplant, cut into cubes (2 cm)
  • 250 - 300 g sweet potato, cut into cubes (3 cm)
  • 800 g canned chopped tomatoes
  • ¾ - 1 tsp ground black pepper, to taste
  • 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
  • 100 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • lime, cut into quarters, to serve
  • fresh coriander, leaves only, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1165.4 kJ / 277.5 kcal
Proteine
10.9 g
Carboidrati
36.1 g
Grassi
6.5 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
13.7 g
Sodio
1474.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative