Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 350 g cauliflower, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 1 lime, zest only, no white pith
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp cumin seeds
- 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 cm piece fresh turmeric, peeled and cut into slices (see Tip)
- 6 garlic cloves
- ½ red onion (approx. 80 g)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 200 g raw cashews
- 400 g coconut milk
- 2 tsp curry powder
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini, cut into pieces (1 cm)
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 1 cm)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2380.5 kJ / 566.8 kcal
- Proteine
- 16.1 g
- Carboidrati
- 26.1 g
- Grassi
- 42.5 g
- Fibre
- 11.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 dk
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1sa
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Rendang curry
30 dk
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1u. 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min