Dispositivi & Accessori
Goat's cheese
Prep. 30min
Totale 18h
240 g
Ingredienti
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 240 g
Sodio
943.9 mg
Proteine
36.5 g
Calorie
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Grassi
41.3 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
27.1 g
Carboidrati
50.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus on Cheese
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Marzipan
10min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Wasabi mayonnaise
10min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Homemade ricotta
1h 15min
Mayonnaise
5min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Marinated feta cheese
170h
Basic vegetable stock
1h
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Chicken liver pâté
2h 20min