Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
TM5 TM6

Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls

4.4 (5 valutazioni )

Ingredienti

Beetroot Chutney

  • 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g red onions, quartered
  • 180 g apples, peeled, cored and quartered
  • 200 g soft brown sugar
  • 100 g red wine vinegar
  • 120 g balsamic vinegar

Horseradish Cream

  • 60 g crème fraîche
  • 50 g mayonnaise
  • ½ Tbsp creamed horseradish
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 12 slider buns
  • 6 slices roast beef, halved
  • 50 g rocket leaves

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
793 kJ / 188 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
23 g
Grassi
7 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative