Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Meatballs
- 80 g bread, torn in pieces
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 500 g pork mince, broken in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground mace
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac and Apple Purée
- 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 100 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Creamy Cider Sauce
- 40 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 40 g unsalted butter, diced
- 60 g plain flour
- 200 g chicken stock
- 300 g cider
- 200 g double cream
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp caster sugar
- vegetable oil, for frying
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3598 kJ / 866 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 35 g
- Grassi
- 63 g
Nelle collection
Ricette alternative
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min