Dispositivi & Accessori
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
762.9 mg
Proteine
33.2 g
Calorie
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Grassi
15.4 g
Fibre
5.8 g
Grassi saturi
2.2 g
Carboidrati
15.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Sambal Belacan
10min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Nasi Lemak
45min