Sambal kacang (peanut sauce)
TM6 TM5

Sambal kacang (peanut sauce)

4.2 (24 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 - 7 dried red chillies, deseeded, to taste
  • warm water, for soaking
  • 300 g roasted unsalted peanuts
  • 50 g vegetable oil
  • 70 g eschalots
  • 4 garlic cloves
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 ½ cm piece fresh galangal, peeled
  • 1 stalk lemongrass, white part only
  • 2 candlenuts (see Tips)
  • 50 g tamarind paste
  • 500 g water
  • 50 g palm sugar
  • 1 tsp salt, to taste

Valori nutritivi
per 1100 g
Calorie
9880.8 kJ / 2352.6 kcal
Proteine
82.7 g
Carboidrati
168.3 g
Grassi
192.7 g
Fibre
31.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative