Dispositivi & Accessori
Sambal kacang (peanut sauce)
Prep. 15min
Totale 35min
1100 g
Ingredienti
-
dried red chillies deseeded, to taste4 - 7
-
warm water for soaking
-
roasted unsalted peanuts300 g
-
vegetable oil50 g
-
eschalots70 g
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
lemongrass white part only1 stalk
-
candlenuts (see Tips)2
-
tamarind paste50 g
-
water500 g
-
palm sugar50 g
-
salt to taste1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1100 g
Proteine
82.7 g
Calorie
9880.8 kJ /
2352.6 kcal
Grassi
192.7 g
Fibre
31.4 g
Carboidrati
168.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Masala Squid
25min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Tom Yum Goong
30min
Nasi Lemak
45min