Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza
- extra virgin olive oil, for oiling
- 280 g filtered water
- 1 tsp dried instant yeast (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp coconut sugar
- 250 g spelt flour (see Tips)
- baker's flour, for dusting
Vegetable sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 130 g carrot, peeled and cut into pieces
- 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces
- 500 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 1 ½ tbsp tomato paste
- 250 g zucchini, cut into pieces
- 150 g button mushrooms, cut into halves
- 3 sprigs fresh basil, leaves only (see Tips)
Assembly
- extra virgin olive oil, for greasing
- 450 g mozzarella, cut into slices
- extra virgin olive oil, for drizzling
- fresh basil leaves, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 slice
- Calorie
- 544.1 kJ / 129.6 kcal
- Proteine
- 6.6 g
- Carboidrati
- 13 g
- Grassi
- 5.2 g
- Fibre
- 1.8 g
Ricette alternative
Pizza log
1sa 55 dk
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
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Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
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Peanut butter and cookie ice cream
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Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
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