Bananas with coconut cinnamon sauce
TM6

Bananas with coconut cinnamon sauce

4.3 (6 valutazioni )

Ingredienti

Cinnamon sugar

  • 40 g white sugar
  • 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)

Bananas with coconut cinnamon sauce

  • 1850 g water, plus extra to submerge bag
  • 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
  • ½ tbsp virgin coconut oil, melted
  • 2 - 4 tsp rum (optional)
  • ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1010.3 kJ / 240.6 kcal
Proteine
1.9 g
Carboidrati
42.8 g
Grassi
6.2 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
4.7 g
Sodio
1.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative