Dispositivi & Accessori
Sumac and Tahini Houmous
Prep. 5min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
268 mg
Proteine
7 g
Calorie
1436 kJ /
347 kcal
Grassi
27 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Post-partum
8 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Beetroot Houmous
15min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Ras el Hanout
15min
Basil Pesto
10min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Sumac-spiced Houmous
5min
Best Basic Houmous
5min
Coconut and Spinach Dahl
50min