Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
TM5 TM6

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.4 (63 valutazioni )

Ingredienti

  • 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 700 - 800 g water, depending on desired consistency
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g blanched hazelnuts
  • 100 g soy cream
  • 3 Tbsp truffle oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1514 kJ / 366 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
12 g
Grassi
31 g
Grassi saturi
3 g
Sodio
531 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative