Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2650 kJ / 638 kcal
- Proteine
- 20 g
- Carboidrati
- 31 g
- Grassi
- 47 g
Nelle collection
Ricette alternative
Watercress Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min