Beef and mushroom stroganoff
TM6

Beef and mushroom stroganoff

4.6 (654 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 - 500 g Savoy cabbage, leaves finely shredded
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 200 g brown onion, cut into wedges ( approx. 4cm)
  • 30 g oil
  • 350 g beef fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
  • 350 g button mushrooms, cut into quarters
  • 50 g tomato paste
  • 100 g white wine
  • 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp ground paprika
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 100 g sour cream

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1483.4 kJ / 353.2 kcal
Proteine
25.1 g
Carboidrati
7.8 g
Grassi
23 g
Grassi saturi
9.4 g
Fibre
6.8 g
Sodio
463.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative